Negreni este o localitate în județul Cluj, cu o populație de 1495 locuitori.

Negreni
Imprejurimi

Târgul de la Negreni

Google Static Map

Localitate Negreni în anul 1815 a primit oficial aprobarea pentru organizarea târgurilor, dar probabil și mai înainte erau organizate târguri aici. Deci în fiecare an, la al doilea sfârșit de săptămână la Negreni se organizează târgul.

Zeci de mii de persoane vin din țară și din străinătate, pentru a participa la târg, dar nimeni nu pleacă fără să cumpere ceva. Se zice, că nici dacă nu ai bani, de la Negreni nu pleci fără să cumperi ceva.

Nu este un impediment nici dacă nu cunoști limba vânzătorului, fiindcă atunci afacerile se derulează prin semne!

2015! 9-11 octombrie Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István Târgul de la Negreni , Foto: Primăria Negreni Târgul de la Negreni , Foto: Primăria Negreni Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Primăria Negreni Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István Târgul de la Negreni , Foto: Primăria Negreni Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Sugár Teodor-Dávid Târgul de la Negreni , Foto: Benedek István

Share Târgul de la Negreni (E60/DN1 Oradea-Cluj)

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email Tumblr